UIMITORUL CAZ AL LUI MOTĂNEL

Sau o poveste cu happy end


A fost abandonat cum vreo 8 ani în fața unui bloc din Tulcea. Foarte sperios la început, cu timpul a prins încredere în cei care veneau și-i ofereau o porție de mâncare. Unul din locatarii blocului era pasionat de pescuit. 

Dar iubea foarte mult și animalele, așa că au devenit prieteni în scurt timp pentru că primea în dar peștișori. S-a luat după el și s-a stabilit pe faleză, lângă Hotel Delta, unde omul obișnuia să pescuiască. 

Timp de 7 ani Motănel aștepta ca omul lui să treacă și să îi ofere mâncare. Într-o zi a dispărut. A fost căutat, dar în zadar. Motănel era de negăsit. Întâmplarea a făcut ca unul din voluntarii asociației să se oprească în zonă pentru a salva o pisică blocată pe un acoperiș. Și a apărut. Abia se târa, plin de sânge și bâzâit de muște.

Avea o gaură uriașă în gât din care se vedea cum ieșeau viermii. A fost transportat de urgență la cabinetul veterinar unde a fost curățat și i s-au acordat primele îngrijiri de specialitate. A fost nevoie de o perioadă de 3 luni de zile de drumuri la cabinet pentru tratament. 

Zi de zi, inclusiv duminica. A fost dificil, dar acum Motănel este fericit și sănătos. Și are căsuța lui și omul lui care îl iubește.


 

Dacă vrei să fii alături de noi, DONEAZĂ