Intervenţie De Urgenţă În Salvarea Unui Animal Aflat În Chinuri


Un caz semnalat pe o reţea de socializare, a avut ecou în inimile unor oameni care nu au putut rămâne indiferenţi la durerile unui animal al străzii. Deşi mulţi oameni discută pe reţele de socializare despre mult prea multe cazuri de animale abandonate şi chinuite, din păcate, prea puţini intervin sau dau o mână de ajutor celor care se implică direct.

Cu toate acestea însă, când oamenii se mobilizează şi vor cu adevărat să ajute, firul evenimentelor nu are cum să se încurce. 

Aşa a fost şi în cazul de faţă când, în urma unei postări pe o reţea de socializare cu un motan al străzii cu coada smulsă, chinuit de dureri şi fără un loc unde să se adăpostească, nişte oameni cu suflet mare au acţionat şi au dus de urgenţă animalul la cabinetul veterinar, unde s-a intervenit chirurgical, costurile şi tratamentul fiind suportate de către Asociaţia AnimAll Delta.

Alţi oameni cu suflet, care au aflat de caz, s-au oferit să îl adopte şi să îi ofere motanului un cămin cald şi primitor.

Mulţumim acestor oameni cu suflet frumos pentru implicare, adopţie şi specialiştilor care au intervenit de urgenţă în a salva un animal fără vină că s-a născut pe stradă.

Şi toate acestea în mai puţin de 24 de ore!