Echipa Noastră 

Numai când vei iubi un animal vei simți iubirea cu toată inima” – Anatole France


Bușoi Rădulescu Claudia 

 

Membru fondator al asociației Anim All Delta, psiholog de profesie, coordonator al acțiunilor inițiate și desfășurate în cadrul asociației, care după mulți ani de luptă pentru salvarea animalelor fără stăpân s-a decis să devină medic veterinar. Un drum anevoios, dar plin de satisfacții și speranță.

Măreția unei națiuni și progresul ei moral pot fii judecate după felul cum tratează animalele” – Mahatma Gandhi


Maximilian Ionescu Alexandru

 

  

Membru fondator al asociației Anim All Delta, absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din București, implicat în numeroase cazuri de salvare a animalelor abandonate, neglijate sau abuzate. 

Cruzimea față de animale e ca și cum oamenii nu-L iubesc pe Dumnezeu” – John Henry Cardinal Newman 


Cacencu Cornelia Geanina 

 

 

Membru fondator al asociației Anim All Delta. Dragostea necondiționată și sacrificiul fără limite pentru animale îi dau energia fizică și mentală de a fi mereu ”acolo” lângă sufletele abandonate și chinuite. 

Cine nu a iubit animalele, înseamnă că a trăit degeaba– Mark Twain


Maximilian Ionescu Irina

 

 

 

Voluntar, absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Cluj, dedicată profesiei pe care o practică și susținătoare a cauzei animalelor fără stăpân și a luptei împotriva violenței acestora.

„Animalele își petrec viața, și-așa scurtă, așteptându-ne pe noi să ne întoarcem acasă” – John Grogan


Petrichei Anca 

 

 

 

Voluntar, absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, s-a alăturat echipei de voluntari ai asociației din dorința de a ajuta sufletele nevinovate, de a spera către o lume mai bună. 

„Cel mai bun prieten are, adesea, patru picioare” – Colette


Scacioc Alina

 

 

Voluntar, tehnician veterinar, un om căruia îi pasă, care iubește animalele de când se știe și nu poate concepe viața fără ele. Animalele au calități care lipsesc multora dintre noi: demnitate, sinceritate, compasiune. 

„Cine salvează o viață, salvează întreaga lume” – The Talmud 


Lungu Laura 

 

 

Voluntar, s-a alăturat echipei deoarece consideră că este de datoria noastră, a întregii societăți, să facem ceva pentru sufletele neputincioase. Din păcate prea mulți oameni din jurul nostru trec nepăsători întorcând privirea în altă parte. Nu a putut și nu va putea niciodată să treacă nepăsătoare pe lângă suferința lor.