Buddy și Casa Regală! 


Abandonat în câmp, departe de oraş, a hoinărit zile întregi suferind de foame şi de sete. Norocul i-a surâs dintre un maldăr de cartoane pe care şi-a sprijinit capul ca să se odihnească. Aşa a fost găsit Buddy. Întins pe nişte gunoaie şi cu capul sprijinit de cartoane. Ca şi cum soarta i-ar fi dat un indiciu, pe unul dintre cartoane chiar scria ceva ce poate Buddy căuta. 

Nu regală, dar curte să fie! Deşi înfometat, a prins cu greu curaj să se apropie de castroanele cu mâncare şi apă pe care i le-a oferit unul dintre oamenii cu suflet ai asociaţiei. Apoi a dispărut, lăsând în urma lui un mare semn de întrebare, de unde a venit şi încotro se îndrepta. După două zile de căutare, Buddy a venit singur şi s-a aşezat în faţa uşii de unde ieşise omul care i-a dat ultima oară mâncare şi apă.

Şi stăpânul?

Din păcate, la această întrebare, de cele mai multe ori, oamenii care se implică şi acţionează pentru a salva şi a mai oferi o şansă sufletelor chinuite şi fără cineva şi ceva al lor, se izbesc mereu şi mereu de aceeaşi problemă: NU este. Sau Nu mai este pentru că NU mai vrea să fie, ca şi în cazul de faţă. L-a cărat în câmp şi l-a lăsat acolo. A fost doar un accesoriu, dar cam costisitor şi devenit lipsit de importanţă în timp. 

Buddy caută căsuţa şi un om!

A rămas în grija Asociaţiei Anim All Delta, dar în continuare Buddy caută căsuţa şi un om, dar nu orice om! Caută “omul” lui, care să îl iubească şi să nu îl mai părăsească.